EIGEN MUZIEK

COVERBAND

Haar & Make up: Aron Brouwer
Fotograaf: Frans Eenhoorn - FotoFrenz
RL&Band

Haar eerste EP genaamd Sometimes bestaat uit 6 nummers, waarin ze zingt over thé Cheeky Sides of Life en Life in General.

Deze EP is in de stijl Smooth Jazz is in te passen bij verschillende gelegenheden. Deze show duurt een half uur, maar kan uitgebreid worden met een aantal covers.

De coverband heet Rosita Loth & Band. Met deze coverband spelen ze verschillende muziek stijlen.

Van Pop, Rock, Soul, R&B, Dance Classics tot aan hedendaagse Top 40 nummer op verschillende gelegenheden.

ACOUSTIC

TAPE ACT

RL-ChrisPiano
oie_30121957OSRqhwRJ

Bent u op zoek naar een act met Zang & Piano of Zang & Gitaar. Vooraf een presentatie of tijdens een borrel? Dat kan dat geregeld worden.

Covers of eigen werk of een mix hiervan behoort allemaal tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer info.

Ook voor een Tape-Act bent u bij Rosita Loth aan het juiste adres. Heeft u geen plek om een hele band neer te zetten, maar u wilt toch wel graag muziek bij uw gelegenheid.

Dan is een Tape-Act de juiste keus. Verschillende genres van Pop, Rock, Soul, R&B of Dance Classics.

PRESENTATIE

JAMSESSIES

presentatie_foto_

JamroB&W

Zoekt u iemand die uw evenement aan elkaar kan praten? Dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Met haar personality straalt ze standaard on stage en kan hiermee uw evenement een frisse uitstraling geven met daarbij het juiste enthousiasme om eenieder die aanwezig is zich op hun gemakt te laten voelen.

JamRo is de allereerste jamsessie die georganiseerd wordt door Rosita Loth. In het sfeervolle Melody Line in Amsterdam Oost komen muzikanten en zangers 1 keer in de maand bij elkaar en maken samen muziek. Check de GIGS page voor de eerstvolgende data.

Daarnaast is er nu ook een nieuwe jamsessie bij gekomen genaamd Sound Session deze vindt plaats in Studio 10 in Amsterdam Noord.