Category: Favotri

 Jawel het is tijd voor een FavoTri!

Oftewel 3 items van sierraad tot kleding tot aan schoenen en noem maar op. Die je kan bekijken elke vrijdag. Items die ik graag even met je wil delen en wellicht heb ik er soms nog iets boeiende over te vertellen.

Favotri

CLOTHES

SHOES

JEWELRY

Dawet
surinaamseworst
madame jeanette peper

Dit drankje is heel apart, ik weet nog dat ik het vroeger proefde en helemaal niks vond. Nu na een aantal jaren kan ik er echt van genieten en dan wel met de maïzena erin jum!!

De naam is verre verre verre van aantrekkelijk: Bloedworst! Juk dat klinkt natuurlijk disgusting, maar toch lust ik het en vind ik het nog lekker ook. Ik kan me niet meer herinneren wanneer mijn eerste x was, maar I like.

Madame Jeanette is meer dan een peper alleen eigenlijk. Bij deze peper moet ik altijd zowel aan me vader als aan mijn moeder denken. Ik ben opgegroeid ermee en ben denk ik vrij jong begonnen met het eten ervan. Omdat het standaard op tafel stond en dan niet helemaal bewerkt in een of ander sausachtig iets, nee gewoon rauw.

Zo at me moeder het en zo at me vader het en uiteindelijk ook ik. Heerlijk voor mij voegt het echt iets lekkers en extra toe aan mijn eten. Vaak was het wel ingemaakt in een pot met azijn en weet ik wat allemaal nog meer. Net zoals die roze uien ook zo lekker, maar die waren dan ook peper geworden doordat ze samen waren ingemaakt!