Category: Favotri

 Jawel het is tijd voor een FavoTri!

Deze week heb ik even gekozen voor food & drinks, 3 dingen waar je me voor wakker mag maken.

Favotri

CLOTHES

SHOES

JEWELRY

caipirinha1
Saoto-Soep
brownie

Voor dit drankje mag je me echt wakker maken Caipirinha wat een geweldige cocktail is dat. Ik heb het ooit een x geproefd op een verjaardag in een bar op leidseplein. En ik wist niet wat me overkwam, vond het zooo lekker en sinds die tijd ben ik die hard fan.

Uberhaubt ben ik wel een rumlover, dus broertje Mojito vind ik natuurlijk ook de bomb. Hmm en als ik erover nadenk word ik überhaupt wel blij van een cocktail, het is net even meer en leuker dan een normaal drankje. Just looveeee it!

Ja Soato soep wie kent het niet! Mag je me echt wel voor wakker maken, de smaak is gewoon amazing en alles wat erin en bij zit fantastisch.

Ja ook hier kan ik weer zeggen dat ik sowieso een soep liefhebber ben, echt een soepfreak. Hou bijna van elke soep die er maar bestaat, denk ik. Ik heb zelfs ooit een x zuurkoolsoep gegeten en in het begin dacht ik echt wat is dat nou weer! Helemaal verbaast, maar toen ik het proefde vond ik het toch lekker.

Ja als vrouw ben je natuurlijk al snel verslaafd aan chocolade, hoort gewoon bij het vrouw zijn bijna haha. Maar een lekker brownie wouw dat is dan toch wel thé top of thé Notch wat betreft chocolade te lekker gewoon.

Dit kan ik eten anytime of thé day, wake me up for it. Ik you van hoe het ruikt, hoe het proeft en hoe het kleeft haha, absolutely fabulous.