Category: Favotri

 Jawel het is tijd voor een FavoTri!

Oftewel 3 items van sierraad tot kleding tot aan schoenen en noem maar op. Die je kan bekijken elke vrijdag. Items die ik graag even met je wil delen en wellicht heb ik er soms nog iets boeiende over te vertellen.

Favotri

CLOTHES

SHOES

JEWELRY

Rosita
rosita-39
rosita-136

Een van me aller-everste favo pants! Deze broek zit niet alleen lekker, maar staat ook nog eens Bom Chika Wah Wah.

Van achter heeft het lekker een normale katoenen stof en van voren de ultimate leatherlook. Altijd goed om deze pants te dragen on stage.

Deze leopard schoen is gewoon te cool, ze zijn stoer, vrouwelijk, crazy en fun. Ik draag ze graag en ze lopen ook nog eens lekker.

Ik combineer ze eigenlijk met verschillende outfits van heel rustig classy tot aan stoer en badass.

Deze badass superWoman ring, says it all! Het geeft weer hoe ik me regelmatig voel, wanneer ik aan het multitasken ben. Of iets weer lekker zelf heb kunnen fixen zonder daarvoor iemand te moeten lastig vallen.

Het staat voor hoe ik in het leven sta, krachtig, vol energie en met doorzettingsvermogen. Om te gaan voor wat ik voor ogen heb.

Makes ya wonder…wat is dan mijn kryptonite right? Ghe Ghe