Category: Blog

Hoi! Wat leuk dat je deze blog leest.
Ik ga proberen er elke week een te schrijven en hopelijk vind jij het leuk genoeg om elke week te lezen!

SUPERWOMAN

Ken je dat dat je met zoveel verschillende dingen bezig bent en wel eens denkt van hmm, ik ben soms best wel een Super Woman! Nou begrijp ik dat je dat als man niet gelijk zult denken haha. Wellicht denk jij wel ik ben altijd SuperMan. Maar goed daar gaat deze blog niet over!

Nou die momenten heb ik dus als vrouw. Het ene moment ben ik bezig met songs schrijven, een fotoshoot, jamsessie organiseren, make-up, outfits uitzoeken, optreden of gewoon simpel de was! Oke ik hoor je denken, wat nou dat zijn toch allemaal girly dingen. Maarrr, soms dan heb ik ook wel eens een kast in elkaar gezet, gaatje in de muur boren om iets op te hangen ook geen probleem. En bijvoorbeeld deze website heb ik ook zelf uitgezocht. Vergeleken met vroeger is de lijn tussen mannen en vrouwentaken dunner geworden.

 

INDEPENDENT

En waarom ook niet! Ik zelf hou heel erg veel van me onafhankelijkheid. Heb ik altijd al gehad en ik verwacht ook niet dat dat ooit nog veranderd. Ik hou er niet van te wachten op mensen die je wel willen helpen, maar onbewust aan het lijntje houden. Nee, nee, nee! Laat mij het maar lekker zelf uitzoeken. Niet stilstaan maar vooruit. Zo zijn mijn gedachten ook altijd maar bezig.Als ik aan iets begin, begin ik wel bij het begin maar denk dan al gauw in vervolgstappen.

Ik ben altijd al creatief geweest. Klasgenootjes kunnen beamen dat ik vaak, wellicht wel bijna elke dag bijvoorbeeld, met een ander kapsel naar school kwam. Ik weet nog goed dat ik een kapsel had die ik onwijs gaaf vond. En desondanks ik die niet zelf had bedacht haha. Stond ik toch raar te kijken toen een klasgenoot op school kwam met dit kapsel. Toen was ik jong en dacht ik wtf, maar als ik er nu op terug kijk had ik haar geïnspireerd. Wat eigenlijk onwijs tof is en een compliment.

 

Oke, maar back to the program!

Want ik dwaal af en ga van de hak op de tak. Dus creatief, yes check. Maar ook ondernemend, ik houd van dingen organiseren en regelen. Dat is helemaal mijn ‘Cup of Tea’. Gelukkig is het ook iets wat me goed af gaat. Vroeger wist ik nooit wat ik wilde worden, maar de uiteindelijke richting die ik op ging van Directie Secretaresse. Was nog niet zo verkeerd gedacht, nu terug kijkende. In deze functie ben je altijd een manusje van alles. Je dag is gevarieerd en je organiseert en regelt veel.

B009X3UW2G_asus_image1_lgWaar het nu om draait in deze blog (he he, eindelijk komt ze met haar punt) en waardoor ik geïnspireerd raakte om dit te schrijven. Is namelijk omdat mijn tablet Nexus Asus 7 stuk was gegaan. Nadat ik verschillende google attempts had gedaan. Had rond gebeld en alleen maar bedragen hoorde waar ik niet blij van werd.

Besloot ik maar de gok te wagen en bestelde na wat advies in te winnen bij een online winkel om het scherm zelf te bestellen. Dit kon je doen op 2 manieren. Alleen het glas of het geheel (heet Assembly geloof ik haha). Ik koos voor de Assembly en de volgende dag had ik hem in huis. Samen met Youtube begon ik aan de vervanging! Stap voor stap wordt er precies uitgelegd wat je moet doen en je kan het zien. Dat is echt een van de toffe kanten aan het Internet & Youtube. In feite hoef je je huis niet uit om iets te leren, of gedaan te krijgen. Maar oké ik dus aan de slag, alle stappen doorlopen en voordat ik het wist had ik het scherm vervangen. Toen natuurlijk het spannende moment…zal het werken?

Nexus Asus 7

Nou heeft Nexus Asus 7 helaas wel wat kuren van zichzelf als je hem lang niet gebruiktof als de batterij helemaal leegloopt. Dus toen ik op on drukte gebeurde er in eerste instantie niks.
Toen dacht ik hmm…that’s not good. Het is niet gelukt…

Maar de aanhouder wint, nadat ik wat verschillende knoppen tegelijk in drukte ging hij aan en deed hij het gewoon. Ik had zelf gewoon het scherm gefixed, hoe cool is dat! Heel cool, if you ask me. I know you didn’t, but I am just telling you anyway haha.

Oke dus als de trotse Superwoman pauw, was me dag niet stuk te krijgen. Dit was dus mijn SuperWoman moment of thé week!

Please share als jij ook zo een SuperWoman moment had deze week. Ik hoor het graag!

Groet Rosita