Category: Favotri

 Jawel het is tijd voor een FavoTri!

Oftewel 3 items van sierraad tot kleding tot aan schoenen en noem maar op. Die je kan bekijken elke vrijdag. Items die ik graag even met je wil delen en wellicht heb ik er soms nog iets boeiende over te vertellen.

Favotri

CLOTHES

SHOES

JEWELRY

10435830_866529670042946_1484618934410757592_n
Rosita (121 of 381)
Foto gemaakt door: Simone Photography 
Make up/hair: Ingrid Florence Kippuw - AV&S (Artistic Visagie & Stylin

Dit t-shirt vind ik echt zo grappig, Like it was tailor-made gewoon! Je ziet amper het verschil haha

Oke, er is wel duidelijk een verschil gheghe, maar de kleur match gewoon helemaal. Dat maakt dit shirt tot een van mijn favo’s.

De reacties erop waren ook vet grappig, continue mensen die even een tweede x kijken. Of gelijk spontaan zeggen, cool shirt. Yeah I knohow hahaha.

Zelfs zodanig dat toen ik naar North Sea Jazz was en spontaan op het podium belandde met Nile Rodgers & Chic. Ik op de weg naar huis door mensen werd herkend van: “He! Jij was toch net on stage?” Uhh ja inderdaad.

Oke deze gouden schoenen vind ik helemaal de bomb! Terwijl ik eigenlijk pas sinds dit jaar 2014 dus überhaupt gouden sierraden ben gaan dragen. Was ik wel gelijk verkocht toen ik deze schoenen in de winkel zag.

En dat ze dan ook nog eens niet honderden euro’s kosten is dan thé cherry on top! Tja oké ik kan er geen marathon op lopen, maar dat kan ik op geen enkele hak. Want wie ooit heeft bedacht dat een hak een goed plan was. Is een Eikel, haha!

Uiteraard is het prachtig en krijgen je benen er zo een geweldige lift van die zonder toch echt wat verder te zoeken is. En oké het maakt je outfit helemaal compleet en als het aan mij ligt zou ik elke dag op hakken lopen. Maar ja helaas kan je maar tijdelijk in deze fantasie leven, hoelang? Nou voor zolang als je voetkes het uithouden.

Deze oorbellen zijn echt mijn all time favo’s. Ze zijn megalang!

Deze oorbellen hangen tot op de grond Yo! What, What, just gotta love that! Je kan ze overal bij dragen of het nou een sofisticated look is of een bad-ass rock look.

Inmiddels heb ik mezelf niet kunnen bedwingen en heb ook echt andere kleuren aan moeten schaffen, ze rocken gewoon. Het is natuurlijk niet altijd cool, wanneer je van 1 ding. Alle kleuren aan schaft , maar in dit geval is het wel cool.